Terug in Europa:)!

Blijf op de hoogte en volg Jill

05 April 2014 | Italië, Itala

Na 6 zee dagen over de Atlantische oceaan te hebben gevaren, waren we weer terug in Europa!
Geen tijd verschil meer, en het gevoel of je al een beetje dichter bij huis bent is toch wel fijn!
Het weer in Europa is wel even wennen want het scheelt zeker 15 graden met de Caribbean, maar super leuk om weer nieuwe plaatsen te zien en nieuwe dingen!

De 6 zeedagen gingen goed, gelukkig was de zee rustig, niet zee ziek, en het vloog voorbij. Het was lekker druk in de spa, want tja wat moeten de passagiers anders doen 6 dagen lang:p!?
Na 6 zee dagen kwamen we aan in Madeira, en ik was lekker een halve dag vrij, heerlijk even met de benen op vaste grond haha! Het was een leuke plaats, Madeira is een eilandje van Portugal en het was lekker weer. Ik had een tour gedaan met de passengers, dolphin and whale watch, super veel dolfijnen, and 2 whales gezien, daarna even met thuis geskyped en eindelijk weer even lekker kunnen shoppen bij de zara en h&m:) Dat had ik wel gemist na 5 maanden Caribbean met alleen maar lokale winkels of te duren merk kleding winkels.
Na een heerlijk halve dag in Madeira weer terug naar werk, en de dag erna weer een zeedag op naar Malaga, waar we weer nieuwe passagiers aan boord kregen. Vanaf nu doen we 7 daagse cruise, nja de cruise is 14 dagen maar halve wegen hebben we weer een embarcation dag en gaan mensen eraf en komen er weer mensen op die voor de laatste 7 dagen mee cruise.
Vandaag was ik lekker de hele dag vrij in Napels en ben ik naar Sorrento en Pompeii geweest, was erg mooi! Net voor dat we terug de bus in gingen begon het kei hard te regenen, dat was raar om na 5,5 maand weer regen te zien, en met een paraplu te lopen, en als nog doorweekt te zijn, haha.
Volgende week vrij in Rome, en Venetië:)

Vandaag precies een jaar geleden, ging ik nu naar Curaçao! Wat heb ik afgelopen jaar toch veel gezien en geleerd! Super ervaring allemaal:)!

Ze hebben m’n omzet target maar weer even omhoog gedaan, want mensen schijnen meer geld uit te geven in 7 daagse cruise, ik moet nu per maand 10.000 pond omzetten :o! Erg veel, maar moet zeggen het gaat wel iedere maand beter, steeds meer retail met grote pakketten, ik adviseer ze na de behandeling nog de producten die erbij horen en soms maak ik ze wijs dat ze ioni kit van 72 dagen nodig hebben, en dat geloven ze dan maar, en zijn daarna gewoon 700 pond lichter :p
De behandeling helpt ook wel echt, mensen voelen van binnen resultaat en zien het van buiten, dus dat is super!

Inmiddels nog maar 3,5 maand te gaan:D!
Ik kom er nu achter dat 9 maanden wel echt heel erg lang is! En sinds ik nu 1,5 maand een nieuwe manager heb, is de sfeer heel erg verandert op werk, zijn meetings elke dag keer op keer zo negatief en pushen.. Ik weet dat het niet voor mij bedoeld is, omdat ik het goed doe, en volledig mijn eigen kolom run, maar het is gewoon niet normaal hoe er tegen de mensen gedaan worden die minder presteren! Hij is er om geld te maken, en niet om vrienden, dus als je geen geld voor hem binnen brengt heb je het zwaar, krijg je geen boekingen van hem, en sta je de hele dag niks te doen, hij wil ze op deze manier weg zien te krijgen en er iemand voor terug hebben die wel geld omzet.
Gelukkig heb ik iets om naar uit te kijken want papa en mama komen over 2 maanden weer 14 dagen mee cruisen:)! Heb er zin in, en dan een maand later ga ik zelf naar huis!!
Ik ben alvast met aftellen begonnen.. nog 102 dagen hahahaha!
Tot dan lieve vriendjes en vriendinnetjes, mis jullie!

Liefs xx Jill

• 06 April 2014 - 09:47

Petra:

Hi meisje,

Wat leuk om weer een blog van je te lezen,het meeste wist ik al wel,omdat we nu dagelijks even appen,en we van alles op de hoogte zijn wat zich daar allemaal afspeelt op het grote schip.
    Ben blij dat je weer in Europa bent,toch voor het gevoel "maar"een uurtje of 3 bij ons vandaan.

Die target hebben ze we flink omhoog gedaan hoor....maar jou kennende geeft je dat ook wel weer een uitdaging,en ik weet zeker dat je dat wel eens gaat halen.
    Ik heb je daar aan het werk gezien,en de klanten zijn gek met je,en je weet ze allemaal wel om te praten ;-),van wie zou je dat hebben?
    Gelukkig natuurlijk sta je geen onzin uit te kramen,en voelen je klanten zich echt beter,strakker en minder "opgezwollen".

Wij verheugen ons inmiddels weer enorm op het volgende reisje,heerlijk om weer 2 weken mee te varen,en allemaal weer leuke dingen te zien en mee te maken,en natuurlijk om weer even met jou mee te gaan op je grote avontuur.
    Napels,Rome,Ajaccio,Corsica,Livorno,Dubrovnik,Corfu,Kotor(Montenegro)Corsica,Genua,en natuurlijk Venetie,niet allemaal onbekend,maar we hebben er zin in.

Ook wij zijn aan het aftellen hoor,maar eerst nog even lekker mee:-)

Nou lieverd,ik weet dat je vandaag helemaal vol geboekt staat,dus met die target zit het wel goed,werk ze!
    Binnenkort weer even skype?

Dikke kus van ons allemaal.

Liefs uit Arnhem.XXXXX

• 06 April 2014 - 19:39

Jose:

Lieve Jill,

Wat fijn om weer een verslag te lezen van je.
    Wat heb jij toch een heerlijke baan, wel erg hard werken, maar wat krijg je er veel voor terug.
    Meid, wat zie jij veel van de wereld, niet normaal.
    Je foto s zien er ook allemaal zo mooi uit.
    Niet normaal waar jij overal komt.
    Je ouders zijn ook helemaal happy dat ze je weer mogen opzoeken.
    Jij kunt straks niet meer wennen aan het "saaie" Arnhem.
    Lieve schat, wij wensen jou nog heerlijke laatste maanden toe.
    Heeeel veeel liefs en groeten ♥♥♥

• 06 April 2014 - 22:20

Lisa:

Lieve Jill,

Ik ben blij dat je weer een stukje dichter bij Nederland bent! Ik kan me voorstellen dat het voor jou even wennen is om weer in Europa te zijn!!!
    Je doet het hartstikke goed, ben onwijs trots op je!

Gelukkig nog 3,5 maand en dan gaan wij onwijs leuke dingen doen!! Bijkletsen tot we er bij neervallen!!!
    Geniet er nog van en tot spreeks maar weer!!!

xxxxxxxx <3<3

• 16 Mei 2016 - 15:26

Yulia:

hallo,

wat een mooie blog
    ik heb binnenkort interview met steiner ik ben heel zenuwachtig
    kan ik jou een paar vragen stellen via email of skype?
    alvast bedankt,

met vriendelijke groet,

Yulia

• 15 Juni 2016 - 08:50

Jill:

Heeey Yulia,

Sorry voor mijn late reactie!
    Heb je inmiddels je interview al gehad?
    Als je het nog niet hebt gehad m'n email is jillbaars__@hotmail.com als je nog wat vragen hebt.

Succes!